WhatsApp работи върху функция за ограничаване на препращането на съобщения, която

...
WhatsApp работи върху функция за ограничаване на препращането на съобщения, която
Коментари Харесай

WhatsApp работи върху функция за ограничаване на препращането на съобщения

WhatsApp работи върху функционалност за ограничение на препращането на известия, която сега е налична единствено в бета версията, предава eleconomista.es. 

Сега, в случай че би трябвало да изпратите едно и също известие до разнообразни групи, ще би трябвало да изберете известието в истинския му чат и да го препратите още веднъж към друга група. Важно е да се означи, че това ограничаване ще влезе в действие и когато се опитате да препратите известие, което ви е препратено от някой различен. 

Както оповестява WABetaInfo, в тази нова функционалност, която сега е единствено в бета програмата на Гугъл Play във версията за Android 2.22.7.2, потребителите ще открият, че когато известие е маркирано като препратено, то към този момент не може да бъде препратено към повече от един чат едновременно, както беше преди.

Съобщенията в WhatsApp са криптирани от край до край, но имат брояч, който регистрира какъв брой пъти е препратено известието. В множеството случаи функционалността за изпращане на едно и също WhatsApp известие няколко пъти е доста потребна и ни оказва помощ да спестим време, с цел да докладваме за събитие или положителни вести. Но както във всичко, има и злоупотреби с вериги за известия, които популяризират измами или даже връзки със злоумишлен програмен продукт, които непрекъснато се препращат и доближават до огромен брой консуматори, създавайки по-сериозен проблем, написа още изданието. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР